Aankopen van Vastgoed als belegging

Wij bieden de oplossing om vastgoed voor de markt uit te vinden. Pak een goed rendement op

uw geld door te beleggen in vastgoed!

 

 

Ons team vindt ruim 15 beleggingspanden per week voor onze beleggers.

Momenteel krijgt u geen rente meer bij de bank op uw spaargeld. Een mooi alternatief is investeren in vastgoed als belegging. Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en omstreken zijn plaatsen waar wij veel panden voor de markt uit opsporen en waar een goed rendement behaald kan worden tegen een laag risico.

Door ons acquisitie team en uitgebreide netwerk in de vastgoedmarkt vinden wij veel objecten voor de markt uit. Wanneer de juiste objecten uit de markt gehaald worden zit er al snel een rendement in tussen de 5 - 10 %. De zoektocht naar deze objecten is voor ons dagelijkse kost.

 

Laat ons actief op zoek gaan naar vastgoed dat uw beoogde rendement kan opleveren!

 

 

 

Neem contact met ons op!

 

Mail: vastgoed@momomakelaardij.nl

 

Tel: (0)23 200 14 24

 

Contact opnemen

 

 

 

 

Referentie Projecten

Acquisitie is onze kracht

 

 

Amsterdam, De Pijp
 

 • Twee panden verdeeld in 8 woonruimtes
 • Rendement 5%, deels verhuurd
 • Aankoopprijs €1.400.000,-

 

Haarlem, Centrum
 

 • Pand verdeeld in 2 woonruimtes
 • Rendement 6%, deels verhuurd
 • Aankoopprijs €345.000,-

 

 

 

 

 

Onze specialiteit
 

Het vinden van de juiste beleggingsobjecten is vaak lastig aangezien er meerdere kapers op de kust zijn. Door onze speciale acquisitiestrategie en ons netwerk te gebruiken zijn wij in staat om in een korte periode veel potentiële beleggingsobjecten uit de markt te halen. Door middel van een samenwerking met ons beschikt u over een extra kanaal om potentiële vastgoedbeleggingen voor een scherpe aankoopprijs op de kop te tikken. Wij werken dagelijks met een team van 4 personen om de continuïteit in de aanbreng van nieuwe beleggingspanden voor de markt uit te waarborgen.

 

 

Daarnaast kunnen wij door onze kennis en werkzaamheden in de makelaardij u direct bijstaan in alles wat er bij de verhuur van het object komt kijken. Zo kunnen we realistisch inschatten welke huuropbrengsten er te behalen zijn en dankzij de bouwkundige achtergrond van onze medewerkers en onze contacten met professionele bouwbedrijven kunnen wij altijd adviseren bij verbouwingen. Zo weten wij precies welke aanpassingen waardeverhogend zijn voor uw vastgoed.

 

Laat ons actief op zoek gaan naar vastgoed dat uw beoogde rendement kan opleveren! Neem direct contact op voor extra informatie of maak een afspraak bij ons op kantoor om alles te bespreken.

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

 

 • Opstellen van uw zoekprofiel.

 • Volledig marktonderzoek op verschillende kanalen om de beleggingen die binnen uw zoekprofiel vallen op te sporen.

 • We houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod.

 • Ondersteunen en begeleiden bij bezichtigingen.

 • Aanleggen van een volledig dossier van het vastgoed waarin u interesse heeft waarin we bekijken of het juridische eigendom overeenkomt met de feitelijke situatie, functioneren van de Vereniging van eigenaren, huuropbrengsten inschatten, gemeentelijke informatie zoals erfpacht en de bodemgesteldheid uitzoeken.

 • Bepalen van een aankoopstrategie.

 • Streven altijd naar een zo laag mogelijke aankoopprijs en zullen dus ten alle tijden zo scherp mogelijk zijn bij de onderhandelingen.

 • Wij hebben goede contacten voor eventueel een bouwkundige keuring, verbouwing, vergunning aanvragen en dergelijke.

 • Begeleiden bij het tekenen van de koopakte en bij de overdracht zodat het soepel verloopt.

 

Valt onze dienstverlening u in de smaak en wilt u aan de gang met een gedreven makelaar?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een ori├źnterend gesprek.

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

In het kort

 • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!