Amsterdam makelaar huur

contact opnemen

Gespecialiseerd in het huren en verhuren woningen Amsterdam

Wanneer u in zoekmachines als Google zoekt op Amsterdam makelaar huur krijgt u een uitgebreid overzicht van makelaars in Amsterdam te zien, die gespecialiseerd zijn in het huren en verhuren van woningen in Amsterdam. Maar hoe weet u welke Amsterdam makelaar huur het beste bij u past voor het huren of verhuren van een woning in Amsterdam? Dat kunt u voor een belangrijk deel zelf het beste beantwoorden. 

Amsterdam-makelaar-huur

Huurwoning huren bij Momo Amsterdam makelaar huur 

Als kleinschalige Amsterdamse makelaardij, die gespecialiseerd is in de verhuur van woningen, kennen wij de huurmarkt in Amsterdam als onze broekzak. Wij beschikken over een selectief relatiebestand van vastgoedpartners voor wie we met grote regelmaat woningen verhuren. Vanwege de goede relatie mogen wij als ‘Amsterdam makelaar huur’ bij onze partners onder embargo uw zoekopdracht op voorhand bekend maken. Dit zorgt er voor, dat wij ook vaak woningen doorgestuurd krijgen die nog worden gerenoveerd of waarvan bekend is dat de huidige huurder de woning gaat verlaten. Op dit gebied kunnen wij voor u als huurder dus het verschil maken tussen wel en niet huren. 

Uw woning verhuren via Momo Amsterdam makelaar huur

Heeft u een woning in Amsterdam en wilt u deze verhuren? Ook dan bent u bij Momo Amsterdam makelaar huur aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot en divers netwerk potentiele huurders aan wie wij uw woning binnen korte tijd kunnen verhuren. Selectie van de meest geschikte kandidaat huurder vindt plaats op basis van uw wensen en eisen. Nadat wij voor u de juiste kandidaat huurder gevonden hebben verzorgen wij het opstellen van de juiste huurcontracten, zodat de verhuur van uw woning in Amsterdam goed verloopt. 

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek voor het huren en verhuren van een woning in Amsterdam bij Momo Amsterdam makelaar huur. 

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!