Appartement verhuren Zandvoort voor de lange termijn?

Maak gebruik van het expat netwerk van dé verhuur makelaar Zandvoort

De wet- en regelgeving voor een appartement verhuren Zandvoort is gewijzigd. Het is niet langer toegestaan om appartementen en woningen op basis van korte termijn verhuur langer dan 60 dagen per kalenderjaar aan te bieden. Tevens geldt er voor eigenaren en investeerders een éénmalige meldingsplicht. Hierdoor zijn woningeigenaren en investeerders min of meer verplicht om uit commerciële overwegingen over te stappen naar lange termijn verhuur. Houdt men zich als eigenaar of investeerder niet aan de nieuwe regels, dan kan direct een boete worden opgelegd van maximaal € 20.000, –

Lange termijn verhuur minder interessant dan korte termijn verhuur?

Woningeigenaren en investeerders, waarmee we een eerste kennismakingsgesprek hebben, zijn in eerste instantie niet blij met de aanpassing van de wet- en regelgeving. Men denkt dat voor een appartement verhuren Zandvoort de lange termijn verhuur veel minder interessant is dan korte termijn verhuur. Bovendien voorziet men allerlei problemen m.b.t. de rechten van huurders, het opstellen en afsluiten van een rechtsgeldige huurovereenkomst. Juist het tegenovergestelde is het geval, wanneer u gebruik maakt van onze jarenlange ervaring, expertise en onze zorgvuldig opgebouwde contacten met de expat community.

Wanneer u ons kantoor inschakelt voor uw appartement verhuren Zandvoort ontzorgen wij u volledig. Op basis van het zorgvuldig opgestelde huurdersprofiel en de huuropbrengst die u wenst, selecteren wij hoogwaardige expat kandidaten die hieraan voldoen. Omdat wij de afgelopen jaren uitstekende contacten hebben opgebouwd met HR afdelingen binnen een groot aantal internationale bedrijven, zoals Heineken, Tesla, Netflix, Uber en Tommy Hilfiger mogen wij veel buitenlandse werknemers helpen met het relocation proces. Dit zijn vaak solide kandidaten en dit komt uw rendement zeker ten goede.

Tevens verzorgen wij bezichtigingen en staan u als eigenaar met raad en daad bij, wanneer wij voor u de geschikte kandidaat gevonden hebben. Tenslotte helpen wij u met het opstellen van een huurcontract, dat aan alle wettelijke regels voldoet.

Wilt u meer informatie over appartement verhuren Zandvoort?

Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend verhuur advies en ontdek welke verhuuropbrengst wij prognosticeren!