Dé expat verhuurmakelaar van Amsterdam

Er is maar één makelaar die zich de expat verhuurmakelaar van Amsterdam kan noemen en dat zijn wij. Dit komt, omdat wij ons volledig gespecialiseerd hebben in de aan- en verhuur van expats. Wanneer wij uw huis verhuren, dan kunt u er op vertrouwen dat uw woning professioneel wordt gefotografeerd en gepresenteerd op de grootste en bekendste nationale- en internationale expat housing verhuursites zoals Expatrentals.eu, Iamexpat.com, Pararius.nl en Funda.nl. Hierdoor heeft u de garantie dat uw woning onder ogen komt van alle expats die een woning zoeken en dat een nieuwe huurder snel is gevonden. Ook hebben wij dankzij ons eigen expat platform www.expatrentalscout.com een database van meer dan 150 potentiële huurders die alle relevante documenten hebben aangeleverd en klaar staan om uw woning te betrekken.

Neem direct contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend verhuur advies. 

Neem nu contact op en hoor hoeveel gescreende huurders staan te popelen om uw huis te huren!

Expat-verhuur-makelaar-amsterdam

Waarom kiest u voor een gespecialiseerde expat verhuurmakelaar in Amsterdam?

Door begeleiding van een persoonlijke verhuurmakelaar in Amsterdam heeft u weinig omkijken naar het verhuren van uw woning aan expats.

 • Alle kandidaten worden zorgvuldig gescreend
 • Dankzij goede contacten binnen de expat community vinden wij kandidaten altijd zeer snel
 • Wij kunnen snel schakelen, omdat wij complete profielen van expat zoekers klaar hebben staan
 • Meer huuropbrengst, expats betalen gemiddeld gezien meer
 • Financiële zekerheid door hoog eigen inkomen en hoogwaardige garantstellers in de vorm van werkgever / bedrijf
 • Alle contracten worden juridisch gecheckt
 • Professionele presentatie door vakkundige fotograaf
 • Eventueel houden wij een oogje in het zeil door wekelijkse schoonmaak of inspectie

De expat verhuurmakelaar van Amsterdam focust zich volledig op de verhuur aan expats.

De meeste makelaarskantoren richten zich op meerdere facetten van de branche, zoals verkoop en aankoop. Omdat wij onze primaire focus hebben gelegd op: het verhuren, durven wij ons met trots de enige echte expat verhuurmakelaar van Amsterdam te noemen. ‘’ Voor zowel eigenaren als woningzoekenden treden wij op als partner voor het verhuren of het vinden van een woning!’’

Waarom moet u een expat verhuurmakelaar in Amsterdam inschakelen?

Door het grote huurwoning tekort stijgen de huurprijzen  al drie jaar lang achter elkaar. In Noord-Holland zijn de prijzen het hoogst van heel Nederland. De Amsterdamse huurmarkt is heel krap. Vandaar dat er hoge huurprijzen betaald worden. Om hier optimaal van te kunnen profiteren is het verstandig om een expat verhuurmakelaar in Amsterdam in te schakelen!

Mocht u van plan zijn om uw woning te verhuren en wilt u zich graag richten op expats als doelgroep? Dan is dit hét ideale moment. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij informeren u graag over de marktwaarde van uw woning en over onze concurrerende tarieven.

Nieuwsgierig? Bel dan voor een geheel vrijblijvende afspraak naar telefoonnummer 020 – 2616483 of 06 – 45045564. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@momomakelaardij.nl.

Wat kan een gespecialiseerde expat verhuurmakelaar in Amsterdam voor u als eigenaar betekenen?

 • Bepaling marktwaarde;
 • Inmeten woning;
 • Presentatiepakket maken van de woning inclusief professionele fotografie, photoshop bewerking en een mooie brochure;
 • Renovatie werkzaamheden kunnen wij uit handen nemen en bieden hulp bij aanvragen van vergunningen;
 • Aanbieden op meerdere kanalen zoals Funda, Pararius en eigen website;
 • Bezichtigingen begeleiden;
 • Potentiële kandidaten screenen en voorstellen;
 • Huurcontract en check-in rapport opstellen;
 • Sleuteloverdracht afhandelen en het contract toelichten aan huurder.

Wie kiest u als expat verhuurmakelaar in Amsterdam?

Om te beslissen welke expat verhuurmakelaar in Amsterdam het beste bij u past gaan er natuurlijk een aantal dingen door uw hoofd. “Mijn woning moet wel in nette staat blijven en niet worden uitgewoond door toekomstige huurders.” Daarnaast wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijke huuropbrengst realiseren om het maximale rendement te behalen. Deze twee gedachten spelen voor elke eigenaar van een woning of appartement een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste expat verhuurmakelaar in Amsterdam. Daarom screenen wij de aspirant huurders altijd grondig en nemen wij contact op met de werkgever. De meeste expats hebben een inkomen van minimaal 4x bruto de maand huur. Van de aspirant huurder hebben wij alle financiële documenten zoals: kopie legitimatie, werkgeversverklaring of IB aangifte ontvangen en gecheckt op echtheid. Hierdoor garanderen wij u als eigenaar dat de kandidaten financieel gezien hoogwaardig zijn en altijd in staat zullen zijn om aan hun betaalverplichtingen te voldoen.

Wekelijkse schoonmaak en maandelijkse inspectie is ook een reden om te kiezen voor dé expat verhuurmakelaar in Amsterdam!

Om een oogje in het zeil te houden en zeker te zijn dat uw woning netjes en hygiënisch blijft stellen wij vaak contracten op waarbij de huurder akkoord gaat met een schoonmaak en/of inspectie. Zo weet u zeker dat uw woning in goede staat blijft en kunt u als het nodig is een waarschuwing geven als blijkt dat dit niet het geval is.

U bezit een woning of appartement in Amsterdam en u overweegt om te gaan verhuren aan expats?

Dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met dé expat verhuurmakelaar van Amsterdam, want het verhuren aan expats heeft veel voordelen! Zo zijn expats vaak bereid om een hoge huur te betalen en hierdoor kunt u een hoge totale huuropbrengst realiseren. Onlangs hebben wij ook met succes én binnen korte tijd veel woningen in Amsterdam verhuurd aan expats. Wellicht zijn onze te-huur borden u opgevallen? Nieuwsgierig? Bel dan voor een geheel vrijblijvende afspraak naar telefoonnummer 020 – 2616 483 of 06 – 4504 5564. Ook kunt u een mail sturen naar info@momomakelaardij.nl