Haarlem makelaar zoekt woningen voor verhuur expats

Dé aan- en verhuurmakelaar voor Haarlem en omstreken

Als Haarlem makelaar hebben wij ons al vele jaren volledig gespecialiseerd in de aan- en verhuur van woningen in de Randstad. Als innovatieve aan- en verhuur makelaar Haarlem exploiteren wij al vele jaren met succes enkele nationale- en internationale digitale platforms. Een voorbeeld van een dergelijk digitaal platform is www.expatrentalscout.com , dat zich richt op expats in het buitenland die voor enkele jaren naar Nederland komen. Mede hierdoor hebben wij ook intensieve contacten opgebouwd met de HR afdelingen van internationale bedrijven als Netflix, Uber en Tesla. Als aan- en verhuurmakelaar worden wij dan ook op grote schaal ingeschakeld voor de huisvesting van met name expats.

Enorme vraag naar geschikte woonruimte voor expats in Haarlem


Niet alleen vanwege de krapte op de woningmarkt, maar ook vanwege de toenemende vraag naar geschikte woonruimte door ons relatienetwerk hebben wij dringend behoefte aan geschikte woonruimte. Wanneer u als woningeigenaar of vastgoed investeerder overweegt om uw woning(en) in de regio Haarlem te gaan verhuren, dan zijn wij graag uw partner in business. Als ervaren Haarlem makelaar op het gebied van de aan- en verhuur van woningen hebben wij niet alleen een kapitaalkrachtige doelgroep van potentiële huurders beschikbaar ook kan ons aan- en verhuurmakelaarskantoor u vrijwel volledig ontzorgen. Dit is zoals onze klanten het noemen verhuren zonder zorgen.

De Haarlem makelaar voor aan- en verhuur woningen in de Randstad


Ook wanneer de woning die u wilt verhuren buiten Haarlem staat, maar wel binnen de Randstad, kunnen wij voor u snel en met succes bemiddelen. Wanneer u met ons contact opneemt voor een oriënterend gesprek komen wij snel bij u langs. Na de woning gezien te hebben bespreken wij onze werkwijze en geven wij aan wat de te verwachte huuropbrengst kan zijn wanneer u aan expats verhuurt. U ontvangt dit vanzelfsprekend ook schriftelijk. Na uw akkoord gaat onze Haarlem makelaar voortvarend aan de slag en verzorgt hij, indien gewenst, het gehele verhuurtraject tot het moment van sleuteloverdracht.

Ook uw woning verhuren via de aan- verhuur Haarlem makelaar?

Haarlem-makelaar


Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op en laat u verrassen.