Haarlemmermeer verhuur zoekt panden voor verhuur!

Veel vraag van expats naar woonruimte voor lange termijn huur

Verhuurmakelaar Momo Makelaardij is op zoek naar geschikte panden en/of woonruimte in de gemeente Haarlemmermeer voor verhuur aan expats die bestemd zijn voor lange termijn huur. Wanneer u woonruimte beschikbaar heeft en vrijblijvend meer informatie wilt hebben over zaken als de huuropbrengst en rechten en plichten als verhuurder, dan komen wij als gespecialiseerde Haarlemmermeer verhuur makelaar graag bij u langs. Wanneer onze ervaren aan- en verhuurmakelaar Haarlemmermeer de woonruimte heeft gezien, dan kan hij u direct een reële huuropbrengst geven.

Haarlemmermeer verhuur

Voor Haarlemmermeer verhuur kunnen wij u geheel ontzorgen    

Veel woningeigenaren die nog nooit woonruimte hebben verhuurd zijn in eerste instantie terughoudend met de verhuur van hun eigendom. Op zichzelf begrijpelijk. Deze vrees is ongegrond wanneer u gebruik maakt van de kennis en ervaring waarover wij als ervaren gespecialiseerde Haarlemmermeer verhuur makelaardij beschikken.

Hoe gaan wij te werk op het gebied van verhuur aan expats?

Wanneer u contact met ons opneemt voor een vrijblijvend informatief gesprek, dan komen wij bij voorkeur bij u langs. Wij geven u dan informatie over de lucratieve mogelijkheden van verhuur aan expats en geven u antwoord op al uw vragen. Denk hierbij aan zaken als het  huurdersprofiel dat u voor ogen heeft. Om u een indruk te geven wat de  reële huuropbrengst van uw woonruimte is, willen wij die graag samen met u bekijken. U ontvangt in navolging van onze persoonlijke kennismaking in de woning zelf, direct een vrijblijvend verhuuradvies, zodat u weet waar u eventueel aan toe bent. Wanneer u besluit om uw woonruimte via onze gespecialiseerde Haarlemmermeer verhuur makelaardij te verhuren, dan gaan wij een selectie maken van potentiële expats die voldoen aan uw huurdersprofiel. Wij verzorgen de bezichtigingen en selecteren voor u de meest geschikte kandidaat huurders. Ook kunnen wij u helpen met het opstellen van een huurovereenkomst die voldoet aan alle wettelijke regels. Tenslotte zal onze Haarlemmermeer verhuur makelaar aanwezig zijn bij het tekenen van de huurovereenkomst en sleuteloverdracht.

De gespecialiseerde Haarlemmermeer verhuur makelaar

Als gespecialiseerde Haarlemmermeer verhuur makelaar beschikken wij over het digitale platform Expat Rental Scout. Dit verklaart waarom zoveel expats een beroep op ons doen en wij een groot netwerk hebben opgebouwd van relaties binnen de expat community. Daarnaast worden wij steeds vaker ingeschakeld door internationale bedrijven als Heineken, Netflix, Uber, Tesla, Oracle en Tommy Hilfiger voor de huisvesting van medewerkers die voor enkele jaren in Nederland komen werken.

Heeft u eventueel woonruimte beschikbaar?  Neem dan beslist contact met ons op voor een oriënterend gesprek en raadpleeg contact