Huis kopen Amsterdam onze specialiteit!

contact opnemen

Dankzij ons netwerk vinden wij voor u de speld in de hooiberg

De huizenmarkt in de regio Amsterdam is oververhit. Een huis kopen Amsterdam lukt bijna niet zonder professioneel netwerk. De vraag naar huizen is groot en het aanbod gering. Dit drijft de huizenprijzen elk kwartaal op. De verwachting is dat deze ontwikkeling, als gevolg van de Brexit, de komende jaren door zal zetten. Veel bedrijven zullen Londen als vestigingsplaats verruilen voor Amsterdam. Voor starters die een huis kopen Amsterdam hoog op de agenda hebben staan dat geen goede ontwikkeling. Het is dus zaak, dat u zo snel en verantwoord mogelijk een huis in Amsterdam weet te bemachtigen.

huis-kopen-Amsterdam

Voor u als starter een huis kopen Amsterdam is ons vak 

Om als onervaren starter verantwoord een huis kopen Amsterdam is haast niet te doen. Wanneer een huis in Amsterdam op Funda te koop wordt aangeboden zijn er zoveel kopers, dat het huis al onder bod staat voordat u de zoekopdracht huis kopen Amsterdam ingeeft. Een dynamische en ervaren aankoopmakelaar als Momo Makelaardij heeft de oplossing voor dit probleem. Als innovatieve aankoopmakelaar vinden wij online dagelijks het nieuwste aanbod op sites zoals Funda. Daarnaast hebben wij in de loop der jaren een relatienetwerk opgebouwd met de grote vastgoedpartijen. Dankzij dit unieke netwerk krijgen wij vaak bestaande- en nieuwbouw Amsterdam objecten aangeboden die voor de markt uitgaan. Daardoor hebben wij toegang tot uniek aanbod wat niet voor iedereen zichtbaar is!

Hoog scoringspercentage zoekopdracht ‘huis kopen Amsterdam’

Wij kennen de huizenmarkt Amsterdam als geen ander en kunnen voor elk budget een geschikte woning vinden. Aan starters met beperkte financiële middelen adviseren wij om de focus voor een huis kopen Amsterdam buiten de ring te leggen. Zeker voor starters is een huis binnen de ring van Amsterdam simpelweg niet te betalen. Wilt u toch liever aan de Amsterdamse grachten wonen en beschikt u over een aanzienlijk vermogen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt kunnen wij van grote waarde zijn voor iedereen die een huis wil kopen in Amsterdam.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek over een huis kopen Amsterdam. 

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!