De zoektocht naar uw huurwoning

Wij maken het verschil tussen wel en niet huren. 


 

Als kantoor zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verhuur van woonruimte. Zo verhuren wij woningen voor korte- en langetermijn maar begeleiden ook mensen die op zoek zijn naar een woonruimte. Doordat de markt steeds krapper wordt voor huurwoningen in de vrije sector hebben mensen steeds meer baat bij een makelaar. Momo Makelaardij kan uw kans op een huurwoning vergroten door onze ervaring en kennis. Wij weten precies wat uw kansen vergroot en hebben een groot netwerk voor extra aanbod. Neem contact op voor een vrijblijven gesprek en om onze werkwijze en tarieven te bespreken. 

 

Daarnaast hebben wij twee platformen om woningdelers en expats te helpen aan een woonruimte. Via het platform krijgen onze zoekers gemakkelijk nieuwe woningen te zien en kunnen daarop reageren. Wij zorgen voor de juiste gang van zaken om uiteindelijk de woning te verkrijgen.  

 


 

 

Expat Rental Scout

 

 

Voor alle Expats die de stap maken om in Amsterdam te gaan wonen bieden wij een helpende hand. Wij zorgen voor uniek aanbod en begeleiden de Expats van het aanbod tot de uiteindelijke verhuizing. Er is veel vraag naar woningen voor Expats en wij zorgen met ons beleid ervoor dat de juiste woning onze kandidaten toekomt.

 

Ga naar de website

 

Assistentie bij bezichtigingen

Dubbel check van contracten

Moderne

communicatiemiddelen

Extra services

Valt onze dienstverlening bij u in de smaak en wilt u aan de gang met een gedreven makelaar?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een ori├źnterend gesprek.

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!