Inschrijven woning Haarlem

contact opnemen

Inschrijven voor een koop of huur woning in Haarlem 

Haarlem wordt als stad steeds populairder om er te gaan wonen. Zeker wanneer u Haarlem een keer als toerist bezocht heeft zal u dat niet zo verbazen. De historische binnenstad van Haarlem beschikt over karakteristieke gebouwen en grachten, beschermde stadsgezichten, 22 musea en expositieruimten, meerdere theaters en bioscopen en een groot aantal cafés en restaurants die zorgen voor een gezellig en ongedwongen sfeer. De Haarlemse binnenstad komt qua uitstraling sterk overeen met die van Amsterdam. Het zal u dan ook niet verbazen dat Haarlem zo’n 800.000 toeristen trekt per jaar. 

inschrijven-woning-Haarlem

Inschrijven voor een koopwoning in Haarlem is gewenst

Niet alleen de uitstraling en vele faciliteiten maken Haarlem tot een populaire woonplaats. De ligging van Haarlem ten opzichte van de kust is perfect. De duinen en het strand van Zandvoort liggen op slechts 20 fietsminuten. Voor veel starters en gezinnen met kleine kinderen is dit een van de beweegredenen om zich voor een woning in Haarlem in te schrijven. De toenemende belangstelling voor Haarlem zorgt er voor, dat het steeds moeilijker wordt om een woning in Haarlem te kopen die aan uw wensen voldoet. Het is daarom verstandig om een zoekopdracht neer te leggen bij aankoopmakelaardij Momo die geboren en getogen is in Haarlem. Inschrijving woning Haarlem zorgt dan voor het gewenste resultaat.

Inschrijven voor een huur woning Haarlem             

Ook zijn het aantal huurwoningen in Haarlem nog schaars. Om op korte termijn voor een aantrekkelijke huurwoning in Haarlem in aanmerking te komen is ook hier inschrijven woning gewenst. Dankzij onze jarenlange ervaring met het gericht zoeken naar huurwoningen en ons netwerk met grote vastgoedontwikkelaars kunnen wij het verschil maken tussen wel en niet kunnen huren van een woning. Onze werkwijze heeft de afgelopen jaren meerdere mensen efficiënt geholpen aan een huurwoning.

Door u voor een huurwoning in Haarlem in te schrijven op onze website houden wij u op de hoogte van het nieuwste aanbod. Indien wij een woning voor u hebben gevonden begeleiden wij u tot het afsluiten van het huurcontract.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek. 

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op verhuur en verkoop in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken we moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk.