Makelaar huur Amsterdam voor expats

Aan- en verhuur makelaar Momo makelaardij Amsterdam Zandvoort


Als gespecialiseerde expat makelaar huur Amsterdam zijn wij op zoek naar goede woningen, grachtenpanden, appartementen en studio’s in Amsterdam die bij uitstek geschikt zijn voor de lange termijn verhuur aan expats. Wanneer u als woningeigenaar of vastgoed investeerder in Amsterdam op zoek bent naar een makelaar huur Amsterdam, die beschikt over een unieke potentiële klantenkring, dan bevelen wij ons als aan- en verhuur makelaardij beleefd bij u aan.

De makelaar huur Amsterdam die beschikt over een uniek digitaal platform


Als innovatieve makelaar huur Amsterdam hebben wij ons vanaf de beginperiode gespecialiseerd in de aan- en verhuur van woonruimte aan specifieke doelgroepen. Hiervoor hebben wij onder meer twee succesvolle digitale platforms laten ontwikkelen te weten:

  • www.expatrentalscout.com
    Dit digitaal platform richt zich op expats in het buitenland die voor enkele jaren te werk worden gesteld in Nederland
  • www.woningdelersclub.nl
    Dit digitaal platform richt zich op ondernemende studenten en Young professionals die gebruik maken van het woning delen concept

Wij beperken ons in dit geval tot www.expatrentalscout.com Dit digitale platform hebben wij enkele jaren geleden gelanceerd. Niet alleen blijkt het concept een belangrijke doelgroep aan te spreken, maar tevens zijn wij mede hierdoor de afgelopen jaren in contact gekomen met de Human Resource afdelingen van internationale bedrijven als Netflix, Uber en Tesla. Voor een groot aantal internationale bedrijven verzorgen wij mede de huisvesting. Wij beschikken dus voor elke woningeigenaar of vastgoed investeerder over een aantrekkelijke en vooral kapitaalkrachtig huurderspotentieel.

makelaar-huur-Amsterdam

Zoekt u woningeigenaar een doortastende makelaar huur Amsterdam?


Wanneer u als woningeigenaar of vastgoed investeerder op zoek bent naar makelaar huur Amsterdam, die beschikt over een aantrekkelijk huurders potentieel en u vrijwel volledig kan ontzorgen? Neem dan voor een oriënterend gesprek op locatie contact met ons op, zodat wij u de eventuele huuropbrengst kunnen vertellen en onze transparante werkwijze.