Makelaar huur Haarlem zoekt woonruimte voor expats

Momo Makelaardij dé gespecialiseerde verhuurmakelaar voor Haarlem

Wanneer u als particulier of onroerend goed investeerder een gespecialiseerde makelaar huur Haarlem zoekt, om uw pand(en) te verhuren aan de juiste huurder(s) voor een uitstekende huuropbrengst, dan bevelen wij onze verhuur makelaardij Haarlem graag bij u aan.
Wij durven te stellen dat Momo Makelaardij, als gespecialiseerde aan- verhuurmakelaar Haarlem, beschikt over uitstekende potentiële huurders die zich in de goede zin van het woord onderscheiden ten opzichte van andere huurders.

Digitaal platform ExpatRentalScout.com


Momo makelaar huur Haarlem beschikt over een eigen internationaal digitaal platform onder de naam www.expatrentalscout.com. Dit populaire digitale platform wordt wekelijks door een groot aantal hoogopgeleide expats geraadpleegd. Wekelijks ontvangen wij aanmeldingen en aanvragen van expats die voor enkele jaren te werk worden gesteld bij internationale bedrijven in Nederland. Met grote regelmaat kunnen wij met succes bemiddelen voor deze kapitaalkrachtige doelgroep. Echter de vraag is zo groot, dat wij als makelaar huur Haarlem continue op zoek zijn naar nieuwe geschikte woonruimte(s).

makelaar-huur-Haarlem

Samenwerking met Human Resource afdelingen internationale bedrijven


Dankzij onze jarenlange specialisatie als makelaar huur Haarlem worden wij steeds vaker ingeschakeld door de Human Resource afdelingen van internationale bedrijven als Netflix, Uber en Tesla voor het vinden van geschikte woonruimte. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij steeds meer medewerkers met succes aan een passende woonruimte voor enkele jaren helpen. Dit tot grote tevredenheid van onze internationale opdrachtgevers en particulieren en onroerend goed investeerders die ons voor de verhuur van hun pand(en) hebben ingeschakeld.

Wilt u weten wat de potentiële huuropbrengst is van uw woning in Haarlem?


Uw overweegt om één of meerdere woning(en) te gaan verhuren in Haarlem en wil graag weten wat de actuele huuropbrengst(en) is/zijn, wanneer u dit door Momo makelaar huur Haarlem laat verzorgen. Dat is geen enkel probleem. Onze makelaar huur Haarlem komt graag vrijblijvend bij u langs voor het maken van een concrete prognose. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact Contact opnemen