Makelaar huurwoning Amsterdam voor expats

Wij zoeken panden voor verhuur aan kapitaalkrachtige relaties

Wanneer u zoekt op ‘makelaar huurwoning Amsterdam’ dan zult u ons als gespecialiseerde aan- en verhuurmakelaar in de regio Amsterdam ongetwijfeld zijn tegenkomen. De Momo Makelaardij Groep heeft namelijk alle commerciële activiteiten toegespitst op de aan- en verhuur van panden. Denk hierbij aan lange termijn verhuur en huurbemiddeling. Om de continuïteit van onze activiteiten te waarborgen hebben wij een uitgebalanceerde portfolio van nationale- en internationale digitale platforms ontwikkeld.

Vanwege de grote vraag naar woonruimte in de regio Amsterdam door expats dreigt onze portfolio in onbalans te geraken. Als aan- en verhuurmakelaardij Amsterdam zijn wij daarom op zoek naar panden die wij als makelaar huurwoning Amsterdam aan onze kapitaalkrachtige relaties op basis van lange termijn huur kunnen aanbieden.

makelaar huurwoning Amsterdam

Op zoek naar een aantrekkelijke beleggingspand?


Ook wanneer u op zoek bent naar een aantrekkelijk beleggingspand komen wij graag met u in contact. Wij kennen de regionale vastgoedmarkt als geen ander en kunnen de complexiteit voor het vinden van een beleggingspand volledig transparant voor u maken. Tientallen jaren ervaring staan voor u ter beschikking. Wanneer wij voor u een beleggingspand hebben gevonden, dat volledig aan al uw verwachtingen voldoet, dan kunnen wij het direct verhuren aan de meest geschikte huurder. Wanneer u dat wenst kunnen wij u zelfs volledig ontzorgen en bijvoorbeeld ook renoveringswerkzaamheden uit handen nemen die vaak noodzakelijk zijn.

Naast expats worden wij steeds vaker ingeschakeld door de HR afdelingen van internationale bedrijven zoals: Heineken, Netflix, Uber, Tesla, Oracle en Tommy Hilfiger voor de huisvesting van expats die voor enkele jaren in Nederland komen werken.

Heeft u voor de makelaar huurwoning Amsterdam een pand dat geschikt is voor lange termijn verhuur in de regio Amsterdam of bent u geïnteresseerd in een aantrekkelijk beleggingspand? Neem dan beslist contact met ons op voor een oriënterend gesprek en raadpleeg contact