Makelaar Zandvoort gespecialiseerd in aan- en verhuur

contact opnemen

Verhuur uw woning voor de lange termijn aan expats

Bent u op zoek naar een makelaar Zandvoort die gespecialiseerd is in de aan- verhuur? Dan bent u bij Momo Makelaardij Zandvoort aan het juiste adres. Als makelaar Zandvoort hebben wij al vele jaren onze focus gelegd op het verhuren van woningen voor de lange termijn en het vinden en begeleiden van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een huurwoning. Wij hebben hiervoor unieke digitale platforms ontwikkeld. Maar daar straks meer over. Dit is ook de reden, dat steeds meer woningeigenaren en investeerders in Zandvoort ons als makelaar Zandvoort voor de lange termijn verhuur van hun pand(en) inschakelen. Dankzij ons unieke netwerk kunnen wij met succes snel voor een huurder zorgen die voldoet aan uw profiel.

 

Hoogwaardige expats voor verhuur lange termijn

Als gespecialiseerde verhuur makelaar Zandvoort hebben wij de afgelopen jaren dankzij ons unieke digitale platform www.expatrentalscout.com uitstekende contacten binnen de expat community op kunnen bouwen. Woningzoekende expats weten onze website dankzij positieve mond-tot-mond reclame op grote schaal te vinden. Dat geldt ook voor de HR afdelingen van bedrijven als Heineken, Tesla en Tommy Hilfiger. Omdat wij als verhuur makelaar in de gehele Randstad actief zijn weten wij vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Voor veel expats is Zandvoort een perfect alternatief voor het overvolle en over prijsde Amsterdam. Sterker nog, er zijn steeds meer expats die een woning zoeken in Haarlem en Zandvoort. Zeker voor Zandvoort geldt, dat Zandvoort internationaal wordt gezien als ‘Amsterdam Beach’.

 

Profiteer van de vele voordelen die lange termijn verhuur biedt

Moet u als eigenaar van een woning stoppen met de korte termijn verhuur aan toeristen als gevolg van de veranderende wet- en regelgeving? Als gespecialiseerde verhuur makelaar Zandvoort zorgen wij er voor, dat u uw woning snel en met het beste rendement kan verhuren. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden en de vele voordelen voor u in kaart te brengen. Lange termijn verhuur betekent: geen check-ins, check-outs, schoonmaak, commissies voor boekingsplatformen / beheerkantoren en geannuleerde boekingen meer.

Als de enige verhuur makelaar Zandvoort, die gespecialiseerd is in lange termijn verhuur, kunnen wij u volledig ontzorgen. Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend verhuur advies en ontdek welke verhuuropbrengst wij prognosticeren! U zult verrast zijn.

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!