Makelaars in Hoofddorp voor aan- en verhuur

contact opnemen

Momo Makelaardij de aan- en verhuurmakelaar voor Hoofddorp 

Wie op zoek gaat naar makelaars in Hoofddorp kan kiezen uit meer dan 20 kantoren. Vrijwel elk makelaarskantoor in Hoofddorp heeft zijn eigen specialisme. Wanneer u zich op de woningmarkt begeeft is het daarom belangrijk om te weten waar de kracht ligt van een makelaarskantoor. Bij aan- en verhuurmakelaar Momo Makelaardij Hoofddorp ligt de kracht en de focus op het begeleiden van starters en Young professionals die hun eerste woning in Hoofddorp willen huren. Zeker wanneer u zich voor het eerst op de woningmarkt begeeft, is het belangrijk dat u goed en verantwoord begeleid wordt naar een geschikte huurwoning. Wanneer u als starter of Young professional kiest voor verhuurmakelaar Momo Makelaardij dan kunnen wij u helpen om een geschikte huurwoning te vinden in Hoofddorp, Amsterdam, Zandvoort en Haarlem en omstreken. Wij beschikken hier over uitstekende contacten en een uitgebreid netwerk projectontwikkelaars.

makelaars-in-Hoofddorp

Unieke begeleiding voor starters en Young professionals 

Omdat veel starters geen ervaring hebben met het huren van een woning, begeleidt verhuurmakelaar Momo Makelaardij Hoofddorp u tot het ondertekenen van het huurcontract en de sleuteloverdracht. Dit voorkomt dat u huurcontracten ondertekent en verplichtingen aangaat die feitelijk niet verantwoord zijn. Dat geldt ook omgekeerd. Het is meer dan verstandig dat u voor sommige zaken een verzekering afsluit. Denk hierbij aan een brand- en inboedelverzekering. 

Wilt u als starter of Young porfessional een huurwoning gaan huren in Hoofddorp? Neem dan voor een vrijblijvend en informatief gesprek contact met ons op. 

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!