Makelaars in Hoofddorp voor starters

contact opnemen

Momo Makelaardij de makelaar voor starters in Hoofddorp 

Wie op zoek gaat naar makelaars in Hoofddorp kan kiezen uit meer dan 20 kantoren. Vrijwel elk makelaarskantoor in Hoofddorp heeft zijn eigen specialisme. Wanneer u zich als starter op de woningmarkt begeeft is het daarom belangrijk om te weten waar de kracht ligt van een makelaarskantoor. Bij Momo Makelaardij Hoofddorp ligt de kracht en de focus op het begeleiden van starters bij de aankoop of het huren van hun eerste woning. Zeker wanneer u zich voor het eerst op de woningmarkt begeeft, is het belangrijk dat u goed en verantwoord begeleid wordt naar een geschikte koopwoning of huurwoning. Wanneer u als starter kiest voor Momo Makelaardij dan kunnen wij u helpen om een geschikte huur of koopwoning te vinden in Hoofddorp, Amsterdam, Zandvoort en Haarlem en omstreken. Wij beschikken hier over uitstekende contacten en een uitgebreid netwerk projectontwikkelaars.

makelaars-in-Hoofddorp

Uniek starterspakket exclusief voor starters 

Omdat veel starters geen ervaring hebben met de aankoop én de bijkomende kosten van een woning, is door Momo Makelaardij Hoofddorp een uniek starterspakket ontwikkeld. Van dit starterspakket kunnen uitsluitend starters gebruik maken! Dit starterspakket zorgt er voor, dat u aanmerkelijk goedkoper uit bent dan bij andere makelaars in Hoofddorp. 

In het starterspakket zijn de volgende onderdelen opgenomen:

  • Kosten aankoopmakelaar
  • Kosten hypotheek
  • Kosten notaris
  • Kosten verzekeringen 


Momo Makelaardij kan dit starterspakket aanbieden, omdat wij nauw samenwerken met gerenommeerde partijen op elk vakgebied en een soepele en professionele samenwerking kunnen garanderen. Vooral omdat de kosten voor alle bovengenoemde diensten niet meer meegefinancierd kunnen worden bij de hypotheek, maar persoonlijk gefinancierd moeten worden is het financieel gezien interessant om te kiezen voor het starterspakket. De kosten van het starterspakket liggen aanzienlijk lager dan bij alle andere makelaars in Hoofddorp. 

Wilt u als starter een woning gaan kopen of huren in Hoofddorp? Neem dan voor een vrijblijvend en informatief gesprek contact met ons op. 

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!