Makelaars in Zandvoort met verstand van (ver)huren

Momo Makelaardij dé verhuurmakelaar voor aan- en verhuur Zandvoort

De meeste makelaars in Zandvoort houden zich bezig met de aankoop- en verkoop van woningen in Zandvoort. Hiermee genereren ze voor bemiddeling en hun werkzaamheden de meeste inkomsten. Aan- en verhuur is bij de meeste makelaars in Zandvoort bijzaak. De enige makelaar die een ander verdienmodel heeft is Momo Makelaardij Zandvoort. Het team van Momo makelaars heeft zich geheel gespecialiseerd in de aan- en verhuur van woningen voor de lange termijn. Dit betekent, dat u de makelaars van Momo Makelaardij niet in kunt schakelen voor de aan- en verkoop van woningen.

Uniek digitaal platform en internationaal netwerk

Wij durven als ervaren verhuurmakelaar in Zandvoort te stellen, dat wij u op het gebied van lange termijn verhuur de best deal kunnen bieden van alle makelaars in Zandvoort. Wanneer u overweegt om vanwege de nieuwe lokale regelgeving over te stappen van korte termijn verhuur naar lange termijnverhuur, dan komen wij graag bij u langs om u een maatwerk voorstel te geven. Hierin is opgenomen een vrijblijvend verhuur advies en de verhuuropbrengst die wij prognosticeren! In veel gevallen zal de verhuuropbrengst u in positieve zin verrassen. De reden is dat wij als enige van alle makelaars in Zandvoort gebruik kunnen maken van het digitale platvorm www.expatrentalscout.com.

Expats zorgen voor een solide rendement van uw woning

Via ons internationale digitale platvorm melden met grote regelmaat expats zich aan. Veel van deze buitenlandse expats beschikken over voldoende financiële middelen om een duurdere woning in Zandvoort te kunnen huren. Zij werken vaak voor een aantal jaren in Nederland voor internationale bedrijven zoals Heineken, Tesla, Netflix, Uber en Tommy Hilfiger. Omdat wij de afgelopen jaren uitstekende contacten hebben opgebouwd met de HR afdelingen van deze bedrijven worden wij voor het relocation proces ingeschakeld. Dit is de verklaring waarom u voor lange termijn verhuur in Zandvoort het beste kunt kiezen voor Momo Makelaardij Zandvoort.

Raadpleeg voor het maken van een vrijblijvende afspraak de rubriek contact