Nieuwbouw Amsterdam voor starters en doorgroeiers

contact opnemen

Komende jaren is er veel nieuwbouw in Amsterdam gepland 

De woningmarkt in Amsterdam is oververhit en de vraag naar bestaande en nieuwbouw woningen in Amsterdam zal het komende decennium alleen nog maar toenemen. Daarom worden er op steeds grotere schaal nieuwbouw projecten in Amsterdam ontwikkeld, die een verdere oververhitting van de woningmarkt proberen tegen te gaan. De vele nieuwbouw projecten in Amsterdam zijn zowel bestemd voor starters als doorgroeiers.

nieuwbouw-Amsterdam

Nieuwbouw Amsterdam is zeer in trek

Steeds vaker ziet u dat er tussen alle prachtige oude panden in Amsterdam in stijl nieuwbouw wordt gebouwd. De komende jaren zal het aantal nieuwbouw woningen in de stad alleen nog maar toenemen, omdat steeds meer vastgoed ontwikkelaars in Amsterdam actief zijn en concrete plannen hebben. Momenteel worden er op IJburg mooie nieuwe woonstudio’s gebouwd, die zowel bestemd zijn voor starters als doorgroeiers. Wanneer u een van deze woonstudio’s weet te bemachtigen heeft u een hagelnieuwe woning met het stadsgevoel. 

Voor nieuwbouw Amsterdam schakelt u Momo Makelaardij in 

Wij hebben dankzij onze ervaring en contacten in de vastgoedwereld zicht op wat er komen gaat en kunnen u aan een mooie nieuwbouw woning in de binnenstad van Amsterdam helpen. Als innovatieve en ervaren makelaardij Amsterdam kunnen wij u helpen met alle facetten waar rekening mee gehouden moet worden wanneer u een nieuwbouw woning Amsterdam gaat kopen. Naast koop zijn er natuurlijk ook nieuwbouw woningen in Amsterdam die bestemd zijn voor de verhuur. Door het juiste zoekprofiel op te stellen kunnen wij voor u de juiste nieuwbouw woning in Amsterdam vinden én kijken hoe groot de kans is dat u hiervoor in aanmerking komt.

Momo Makelaardij de sleutel voor nieuwbouw Amsterdam 

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek voor het kopen of huren van een nieuwbouw woning in Amsterdam via Momo Makelaardij. 

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!