Nieuwbouw Amsterdam voor starters en doorgroeiers

Komende jaren is er veel nieuwbouw in Amsterdam gepland 

De woningmarkt in Amsterdam is oververhit en de vraag naar bestaande en nieuwbouw huurwoningen Amsterdam zal het komende decennium alleen nog maar toenemen. Daarom worden er op steeds grotere schaal nieuwbouw projecten in Amsterdam ontwikkeld, die een verdere oververhitting van de woningmarkt proberen tegen te gaan. De vele nieuwbouw projecten in Amsterdam zijn zowel bestemd voor starters als doorgroeiers.

nieuwbouw-Amsterdam

Nieuwbouw Amsterdam is zeer in trek

Steeds vaker ziet u dat er tussen alle prachtige oude panden in Amsterdam in stijl nieuwbouw wordt gebouwd. De komende jaren zal het aantal nieuwbouw huurwoningen in de stad alleen nog maar toenemen, omdat steeds meer vastgoed ontwikkelaars in Amsterdam actief zijn en concrete plannen hebben. Momenteel worden er op IJburg mooie nieuwe woonstudio’s gebouwd, die zowel bestemd zijn voor starters als doorgroeiers. Wanneer u een van deze woonstudio’s weet te bemachtigen heeft u een hagelnieuwe woning met het stadsgevoel. 

Voor nieuwbouw Amsterdam schakelt u Momo Makelaardij in 

Wij hebben dankzij onze ervaring en contacten in de vastgoedwereld zicht op wat er komen gaat en kunnen u aan een mooie nieuwbouw woning in de binnenstad van Amsterdam helpen. Als innovatieve en ervaren aan- en verhuurmakelaardij Amsterdam kunnen wij u helpen met alle facetten waar rekening mee gehouden moet worden wanneer u een nieuwbouw woning Amsterdam wilt gaan huren. Naast huur zijn er natuurlijk ook nieuwbouw woningen in Amsterdam die bestemd zijn voor de verkoop. Als gespecialiseerde aan- en verhuur makelaar kunnen wij u voor een koopwoning niet helpen. Door het juiste zoekprofiel op te stellen kunnen wij voor u de juiste nieuwbouw huurwoning in Amsterdam vinden én kijken hoe groot de kans is dat u hiervoor in aanmerking komt.

Momo Makelaardij de sleutel voor nieuwbouw Amsterdam 

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek voor het huren van een nieuwbouw woning in Amsterdam via aan- en verhuur makelaar Momo Makelaardij.