Nieuwbouw Haarlem grijp uw kans

De uitgelezen kans voor starters én doorgroeiers op de woningmarkt

Bent u van plan om op relatief korte termijn als starter een nieuwbouw woning te gaan huren? Grijp dan nu uw kans in de provinciehoofdstad Haarlem met haar karakteristieke gebouwen en mooie grachten in de historische binnenstad. In het ‘kleinere zusje van Amsterdam’ vindt u niet alleen alle faciliteiten die men in een grote stad mag verwachten, maar worden dankzij een grote gebiedsontwikkeling nieuwbouw projecten in Haarlem als het ware uit de grond gestampt.

Stadsdelen waar nieuwbouw Haarlem plaatsvindt

Nieuwbouw Haarlem vindt op verschillende plaatsen in Haarlem plaats. Zo maakt het gebied tussen het centrum en de Waardepolder een make-over door. Oude bedrijven terreinen maken plaats voor nieuwbouw woningcomplexen. De snelweg wordt verlegd naar de Waardepolder, waardoor een autoluw gebied ontstaat waar het prettig wonen is. .Het gebied rond de oude gevangenis ‘’de koepel’’ in Haarlem wordt getransformeerd tot mooie appartementen en eengezinswoningen. Een ander gebied waar veel ontwikkelaars bezig zijn is richting de Haarlemmerhout. Oude woontorens maken plaats voor mooie nieuwbouw in Haarlem. Hier worden een groot aantal huurwoningen gerealiseerd. Voor ieder wat wils, maar u moet er snel bij zijn want de nieuwbouw activiteiten in Haarlem werken als een magneet. Temeer daar de woningmarkt in Amsterdam op slot zit.

Haarlem is een bruisende gemeente 

De gemeente Haarlem is een bruisende en ondernemende gemeente. Zo is men voortdurend bezig met het geven van nieuwe impulsen aan de stad, zoals de realisatie van een universiteit binnen een aantal jaren. Dit zal gaan zorgen voor nog meer levendigheid en werkgelegenheid. Dit gaat ongetwijfeld ook gepaard met extra vraag naar huur woonruimte. Om deze reden wordt door de gemeente Haarlem nu al veel vastgoed verkocht aan project ontwikkelaars voor nieuwbouw Haarlem.

Momo Makelaardij de sleutel voor nieuwbouw Haarlem 

Overweegt uop korte termijn als starter of doorgroeier een nieuwbouw woning in Haarlem te huren? Grijp dan nu uw kans, want over enkele jaren zal naar verwachting ook de Haarlemse woningmarkt oververhit zijn. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek voor het huren van een nieuwbouw woning in Haarlem via aan- en verhuurmakelaar Momo Makelaardij.