Makelaar
Boyd Minnebo | Makelaar

Ing. | Ingenieur in Bouw

Specialisatie Restauratie

06-55 95 69 30

boyd@momomakelaardij.nl

LinkedIn
Makelaar
Marcellino Zwirs | Makelaar

Hbo Marketing

Online marketing Director

06-45 04 55 64

mars@momomakelaardij.nl

LinkedIn

Over ons

Bij Momo Makelaardij zijn we gepassioneerd en ambitieus. Wij willen de best mogelijke service leveren voor de klant en daarom zijn we gretig, flexibel en maken we gebruik van moderne communicatiemiddelen. Mede-oprichter Boyd Minnebo is ingenieur en daarnaast al jarenlang werkzaam binnen de makelaardij in Amsterdam, Haarlem en omliggende gemeenten.

Kennis en ervaring heeft Boyd opgedaan tijdens zijn jaren in dienstverband bij één van Amsterdams vooraanstaande makelaarskantoor; Brinkborgh Makelaardij. Mede-oprichter Marcellino Zwirs is afgestudeerd in HBO Small Business and Retail Management. Marketing, branding en sales zijn de vakgebieden waar hij graag zijn tanden in zet. Vanaf 2014 is hij werkzaam geweest voor verschillende expat centers in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Deze ervaring en contacten hebben er mede voor gezorgd dat het platform www.expatrentalscout.com binnen 3 jaar is uitgegroeid tot 1 van de meest gekozen relocators binnen de expat community. Naast expats maken ook veel internationale bedrijven zoals' Heineken, Netflix, Uber, Tesla, Oracle en Tommy Hilfiger gebruik van het platform. Hierdoor kan Momo Makelaardij uw woning snel verhuren aan expats van over de hele wereld.

Momo Makelaardij bestaat uit een groeiend en professioneel team met ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Naast Boyd en Marcellino horen ook Arnold Oosterom, Sophie den Hartog, Luisa Wassenberg, Shaquille te Vrede, Daan Blaauw en Kyara Janssen tot het team. Zo worden meerdere taken opgepakt zoals: binnendienst medewerker, buitendienst medewerker, online ontwikkelaar, social media specialist en zijn daarmee de steun en toeverlaat van Momo Makelaardij.

"Jong en
gedreven.
Dat is wat
we zijn."

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!