Makelaar
Boyd Minnebo | Makelaar

Ing. | Ingenieur in Bouw

Specialisatie Restauratie

06-55 95 69 30

boyd@momomakelaardij.nl

LinkedIn
Makelaar
Marcellino Zwirs | Makelaar

Hbo Marketing

Online marketing Director

06-45 04 55 64

mars@momomakelaardij.nl

LinkedIn

Over ons

Momo Makelaardij is een jong makelaarskantoor dat in 2016 haar deuren heeft geopend. Wij zijn gretig, flexibel en maken gebruik van moderne communicatiemiddelen. Mede-oprichter Boyd Minnebo is ingenieur en daarnaast al jarenlang werkzaam binnen de makelaardij in Amsterdam, Haarlem en omliggende gemeenten.

Kennis en ervaring heeft Boyd opgedaan tijdens zijn jaren in dienstverband bij èèn van Amsterdams vooraanstaande makelaarskantoor; Brinkborgh Makelaardij. Mede-oprichter Marcellino Zwirs is afgestudeerd in HBO Small Business and Retail Management. Marketing, branding en sales zijn de vakgebieden waar hij graag zijn tanden in zet. Vanaf 2014 is hij werkzaam geweest voor verschillende expat centers in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Momo Makelaardij bestaat uit een klein maar professioneel team met ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Naast Boyd en Marcellino horen ook Arnold Oosteroom en Sophie den Hartog tot het team, twee binnendienst medewerkers en de steun en toeverlaat van Momo Makelaardij.

"Jong en
gedreven.
Dat is wat
we zijn."

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op verhuur en verkoop in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken we moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk.