Uw woning verhuren

Wij vinden altijd de meest geschikte kandidaat voor uw woning. 


De markt voor huurwoningen wordt steeds krapper door het moeilijk verkrijgen van een woning op de koopmarkt. Door de grote vraag naar huurwoningen stijgen de huurprijzen. Daarom is dit hét moment om uw woning te verhuren. Speelt u met de gedachten om uw woning te verhuren, zowel voor korte als lange termijn, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs.
 

Wij zijn een kantoor dat is gespecialiseerd in verschillende soorten verhuur en informeren u graag vrijblijvend over de marktwaarde van uw woning, de verschillende mogelijkheden voor verhuur en over onze concurrerende tarieven.
 

Een andere ontwikkeling die wij de laatste tijd waarnemen is dat er steeds meer VvE’s zijn die maatregelen nemen om de dagjes verhuur via sites als airbnb.com te verminderen. Wij merken dat de vrijheid hierin plaats maakt voor duidelijke regelgeving. Om problemen met de VvE  te voorkomen is het misschien al handig om naar alternatieven te kijken. Wij hebben ons het afgelopen jaar in deze kwestie verdiept en de mogelijkheden die er nu bestaan voor verhuur leggen wij u graag vrijblijvend uit.

 

 


Woning verhuren

 

Wat wij voor u kunnen beteken:

  • Opnemen van de woning en bepalen van de marktwaarde.
  • Professioneel presentatiepakket inclusief woningfotografie, slideshow, photoshop bewerking en mooie brochure.
  • Aanvragen van vergunningen indien nodig.
  • De woning aanbieden op meerdere kanalen.
  • Ondersteunen en begeleiden bij bezichtigingen.
  • Voorstellen van kandidaten uitvoerig doornemen en beoordelen op geschikte huurders.
  • Opstellen van het huurcontract en check-in rapport.
  • Sleuteloverdracht afhandelen en het contract toelichten aan huurder.

 

contact opnemen

Assistentie bij bezichtigingen

Dubbel check van contracten

Moderne

communicatiemiddelen

Extra services

Valt onze dienstverlening bij u in de smaak en wilt u aan de gang met een gedreven makelaar?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een ori├źnterend gesprek.

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!