Verhuren Zandvoort voor korte termijn is aan banden gelegd

Meldingsplicht en max. 120 dagen per jaar verhuur nog toegestaan

Korte termijn verhuren Zandvoort is als gevolg van lokale wet- en regelgeving aan banden gelegd. Achtergrond van de genomen maatregelen is, dat veel woningen niet gekocht zijn om er zelf in te gaan wonen, maar expliciet voor de verhuur aan toeristen. Dit is sinds 1 april 2019 niet langer toegestaan. Verhuur van de eigen woning, waarvan men als hoofdbewoner staat ingeschreven, mag nog gedurende maximaal 120 dagen per jaar. Wel geldt ook hier een meldingsplicht. Om er zeker van te zijn, dat iedereen zich aan de nieuwe wet- en regelgeving houdt wordt intensief gehandhaafd. Bij een overtreding worden boetes opgelegd die op kunnen lopen tot € 20.000, – per overtreding.

Korte termijn verhuren Zandvoort niet mogelijk bij meerdere woningen

Particulieren en investeerders die meerdere woningen bezitten, mogen deze niet meer op basis van korte termijn verhuur aan toeristen verhuren. Zij zijn verplicht om zich te gaan richten op lange termijn verhuur. Velen staan daar terughoudend tegenover, omdat men dan als verhuurder te maken krijgt met zaken als huurbescherming, huurders die niet op tijd betalen en huurcontracten die aan strenge regels moeten voldoen. Bovendien is lange termijn verhuur minder lucratief voor een huis verhuren Zandvoort. Dit is een misvatting. Zeker wanneer men gebruik maakt van de expertise en de diensten van dé verhuur makelaar van Zandvoort durven wij te stellen, dat de huuropbrengst van verhuren Zandvoort op basis van lange termijn verhuur ook zeer interessant te noemen is.

Verhuren Zandvoort: groot aantal voordelen lange termijn verhuur

Verhuren Zandvoort op basis van lange termijn verhuur levert een groot aantal interessante voordelen op. Wat dacht u van geen check-ins, check-outs, schoonmaak, commissies voor boekingsplatformen, commissies voor beheerkantoren en geannuleerde boekingen meer. Wanneer u dat wilt ontzorgt ons verhuurkantoor Zandvoort u volledig. U bespaart niet alleen kosten uit, maar krijgt bovendien een hoop vrije tijd terug. Als verhuurmakelaar kunnen wij uw woning snel verhuren. Door een groot aantal internationale bedrijven, zoals Heineken, Tesla, Netflix, Uber en Tommy Hilfiger worden wij door de HR afdelingen ingeschakeld om geschikte woonruimte te vinden voor hun buitenlandse expats. Tevens hebben wij de beschikking over ons eigen digitale platform www.expatsrentalscout.com Dit is de reden dat wij bij verhuurders snel een selectie solide huurders kunnen introduceren voor lange termijn verhuur.

Huis verhuren Zandvoort aan solide expat huurders?

Graag komen wij bij u langs om vrijblijvend te bespreken wat de mogelijkheden voor een huis verhuren Zandvoort zijn via dé verhuur makelaar Zandvoort. Raadpleeg voor het maken van een vrijblijvende afspraak de rubriek contact