Verhuur leegstandswet Amsterdam Haarlem Hoofddorp Zandvoort

Kandidaten voor huur leegstandswet in Haarlem Hoofddorp en Zandvoort 

Momo Makelaardij Zandvoort heeft zich als makelaardij gespecialiseerd in het verhuren en huren van woningen aan starters en expats in de regio Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort. Mede dankzij onze specialisatie beschikken wij over een selectief bestand kandidaten die op zoek zijn naar een (tijdelijke) huurwoning in Haarlem, Hoofddorp of Zandvoort. Wij zijn er trots op, dat wij door steeds meer eigenaren van woningen voor woonbemiddeling en vastgoedbeheer in Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort worden ingeschakeld. 

verhuur-leegstandswet

Tijdelijke verhuur leegstandswet Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort 

Verhuur op basis van de leegstandswet is iets wat op grote schaal in Haarlem, Hoofddorp of Zandvoort voorkomt. Wanneer u uw koopwoning in Haarlem, Hoofddorp of Zandvoort wilt verhuren moet u natuurlijk wel precies op de hoogte zijn van de wettelijke regels. Verhuren van een koopwoning is  bijvoorbeeld pas mogelijk, wanneer u een woning in de verkoop heeft staan maar de verkoop stroef verloopt. In dit geval is verhuur op basis van leegstandswet in Haarlem, Hoofddorp of Zandvoort een zeer goede optie. 

Strenge regels verhuur leegstandswet Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort

Wanneer u als woningeigenaar zonder risico gebruik wilt maken van verhuur leegstandswet, dient u zich te houden aan de geldende regels. Momo Makelaardij Zandvoort is precies op de hoogte van de wet en regelgeving. Zo weten wij wat wel en wat niet kan met betrekking tot verhuur op basis van de leegstandswet. Wanneer u ons inschakelt kunnen wij voor u alle benodigde vergunningen aanvragen bij de gemeente. Tevens regelen wij het benodigde papierwerk met de hypotheekverstrekker en/of de bank, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er een boze hypotheekverstrekker op de deur komt kloppen.

Voorwaarde verhuur op basis leegstandswet

Een voorwaarde voor verhuur op basis van leegstandswet in Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort is, dat de verhuurde woning wel in de verkoop moet blijven staan. Zodat in overleg ook bezichtigen kunnen plaatsvinden. Om de mogelijke hinder van bezichtigingen voor zowel u als de toekomstige huurder tot een minimum te beperken leggen wij dit vast in het contract. 

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek over de mogelijkheden van verhuur leegstandswet in Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort.