Verhuurmakelaar Haarlem met toegevoegde waarde

Wij weten de huurders te vinden die u zoekt

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar Haarlem, omdat u als vastgoedeigenaar uw woning in de regio Haarlem wilt verhuren? Neem dan voor een oriënterend en informatief gesprek contact op met Momo Makelaardij de verhuurmakelaar Haarlem voor de aan- en verhuur van woonruimte. Ons innovatieve makelaarskantoor beschikt niet alleen over gedetailleerde kennis van de lokale- en regionale markt, maar tevens over de knowhow en unieke middelen om uw woning(en) te verhuren voor een zo aantrekkelijk mogelijk rendement. Daarnaast bieden wij als gespecialiseerd makelaarskantoor u de mogelijkheid om het technisch- en commercieel beheer door ons te laten verzorgen.

Werkwijze verhuurmakelaar Haarlem

Wanneer u belangstelling heeft voor onze dienstverlening als verhuurmakelaar Haarlem komen wij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij voorkeur bij u langs. Om u een passend voorstel te kunnen geven, kan onze makelaar dan direct in kaart brengen wat de verhuurmogelijkheden van de woning zijn. Hij kijkt dan o.a. naar de woonoppervlakte en de staat van de woning. Op basis van de marktontwikkeling kan dan een indicatie gegeven worden van de verwachte huuropbrengst. Deze hangt voor een deel af van de doelgroep die u voor ogen heeft als huurder. Wilt u de woning aan een gezin verhuren of aan woningdelers? Wanneer u ons als woningmakelaar Haarlem inschakelt gaan wij voor u aan het werk.

Waarom kiezen voor Momo verhuurmakelaar Haarlem?

  • Momo Makelaardij is een gespecialiseerde verhuurmakelaar Haarlem
  • Momo Makelaardij kan exclusief gebruik maken van de ingeschreven woningzoekenden van www.woningdelersclub.nl en www.expatrentalscout.com, waarvan we alle relevante documenten compleet hebben
  • Momo Makelaardij maakt op innovatieve wijze gebruik van Social media
  • Momo Makelaardij promoot uw woning in de grootste verhuurplatforms van Nederland, zoals Funda.nl, Huuraanbod.nl, Jaap.nl, Huurwoningen.nl en Pararius.nl

Wij verzorgen het gehele traject om uw woning succesvol te verhuren aan de juiste huurders.

Wilt u uw woning verhuren? Neem dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met de verhuurmakelaar Haarlem van Momo Makelaardij.