Wonen in Haarlem het beste van 2 werelden

contact opnemen

Het strand om de hoek en de bruisende hoofdstad naast de deur

De bijna 160.000 mensen die wonen in Haarlem zijn trots op hun stad en dat is niet zo verwonderlijk. In Haarlem vindt u niet alleen alle faciliteiten die men in een grote stad mag verwachten. Dankzij haar karakteristieke gebouwen en mooie grachten in de historische binnenstad ook de rust en charme die wonen in Haarlem zo aantrekkelijk maakt. In Haarlem wonen is eigenlijk alsof u woont in het kleinere zusje van onze hoofdstad. Zo heeft Haarlem veel beschermde stadsgezichten, 80 gemeentelijke monumenten, 22 musea en expositieruimten, 1149 rijksmonumenten, meerdere theaters en bioscopen, een groot aantal restaurants en cafés en is het enkele keren uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. 

wonen-in-Haarlem

Wonen op slechts 20 minuten fietsen van het strand en de duinen

Wanneer u kiest voor wonen in Haarlem dan krijgt u het beste van 2 werelden. Haarlem ligt namelijk dichtbij het strand en de duinen van Zandvoort. Op slechts 20 minuten fietsen bent u er. U kunt hier met uw gezin of partner heerlijk uitwaaien en ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Moet u voor uw werk of studie naar onze bruisende hoofdstad dan is dat geen probleem, want die ligt naast de deur. Wonen in Haarlem is eigenlijk voor alle doelgroepen een goede keuze. Zowel ouders met kinderen, expats en studenten kunnen hier terecht en weten hun draai snel te vinden. Nu onze hoofdstad onbetaalbaar aan het worden is willen steeds meer mensen gaan wonen in Haarlem. Schrijf u daarom in voor een woning in Haarlem. 

Steeds meer mensen kiezen bewust voor wonen in Haarlem 

Wonen in Haarlem is populair aan het worden. Daarom zijn ook de huurprijzen en koopprijzen in Haarlem aan het stijgen. Voor vastgoedbeleggers in Haarlem is dat een goede ontwikkeling, echter niet voor starters en huurders op de woningmarkt. Als aankoopmakelaar, zelf geboren en getogen in Haarlem, begeleid ik u graag bij het vinden van de ideale koopwoning of huurwoning. Dankzij onze kennis, ervaring en relatienetwerk met grote vastgoedpartijen kunnen wij het verschil maken tussen wel en niet wonen in Haarlem.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek over wonen in Haarlem

contact opnemen

Neem contact op

In het kort

  • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op verhuur en verkoop in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken we moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk.