Wonen in Haarlem het beste van 2 werelden

Het strand om de hoek en de bruisende hoofdstad naast de deur

De bijna 160.000 mensen die wonen in Haarlem zijn trots op hun stad en dat is niet zo verwonderlijk. In Haarlem vindt u niet alleen alle faciliteiten die men in een grote stad mag verwachten. Dankzij haar karakteristieke gebouwen en mooie grachten in de historische binnenstad ook de rust en charme die wonen in Haarlem zo aantrekkelijk maakt. In Haarlem wonen is eigenlijk alsof u woont in het kleinere zusje van onze hoofdstad. Zo heeft Haarlem veel beschermde stadsgezichten, 80 gemeentelijke monumenten, 22 musea en expositieruimten, 1149 rijksmonumenten, meerdere theaters en bioscopen, een groot aantal restaurants en caf├ęs en is het enkele keren uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. 

Wonen op slechts 20 minuten fietsen van het strand en de duinen

Wanneer u kiest voor wonen in Haarlem dan krijgt u het beste van 2 werelden. Haarlem ligt namelijk dichtbij het strand en de duinen van Zandvoort. Op slechts 20 minuten fietsen bent u er. U kunt hier met uw gezin of partner heerlijk uitwaaien en ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Moet u voor uw werk of studie naar onze bruisende hoofdstad dan is dat geen probleem, want die ligt naast de deur. Wonen in Haarlem is eigenlijk voor alle doelgroepen een goede keuze. Zowel ouders met kinderen, expats en studenten kunnen hier terecht en weten hun draai snel te vinden. Nu ook de huren in onze hoofdstad haast onbetaalbaar aan het worden zijn willen steeds meer mensen een woning gaan huren in Haarlem. Schrijf u daarom in voor een woning huren in Haarlem. 

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een huurwoning in Haarlem 

Wonen in Haarlem is populair aan het worden. Daarom zijn ook de huurprijzen in Haarlem aan het stijgen. Voor vastgoedbeleggers in Haarlem is dat een goede ontwikkeling, echter niet voor huurders op de woningmarkt. Als aan- en verhuurmakelaar, zelf geboren en getogen in Haarlem, begeleid ik u graag bij het vinden van de ideale huurwoning. Dankzij onze kennis, ervaring en relatienetwerk met grote vastgoedpartijen kunnen wij het verschil maken tussen wel en niet een woning kunnen huren in Haarlem.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek over een woning huren in Haarlem