Woning verhuren Amsterdam zonder zorgen

Verhuurmakelaar Momo Makelaardij kan u volledig ontzorgen

U bent eigenaar van een koopwoning in Amsterdam of bent van plan om een woning als belegging in Amsterdam te gaan kopen en u wilt deze gaan verhuren. Gezien de overspannen huur- en koopmarkt zijn er ongetwijfeld genoeg belangstellenden. Particulier een woning verhuren Amsterdam lijkt dan ook heel eenvoudig. Niets is echter minder waar. Het vinden van de juiste verhuurder verdient de nodige zorgvuldigheid. Daarnaast is het van groot belang dat verhuur plaatsvindt volgens de strenge richtlijnen die in het bijzonder in Amsterdam gelden voor verhuurders. Daarnaast is het als eigenaar van een pand verstandig dat u flexibel verhuurt. Het verhuren aan expats is onze specialiteit is. Wij bemiddelen voor grote organisaties zoals Heineken, Netflix, Uber, Tata-steel, Tommy Hilfiger, Oracle, Tesla etc. Dit netwerk hebben wij opgebouwd via ons platform www.expatrentscout.com. De verhuurmakelaar Amsterdam van Momo Makelaardij kan u hier alles over vertellen en vrijwel volledig ontzorgen ten aanzien van woning verhuren Amsterdam.

Woning verhuren Amsterdam: Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u besloten heeft om uw koopwoning te gaan verhuren komt onze verhuurmakelaar Amsterdam graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij onze transparante werkwijze uit. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het commercieel- en technisch beheer bij ons kantoor onder te brengen. Wanneer onze werkwijze u aanspreekt gaan wij de verhuurmogelijkheden in kaart brengen op basis van de woonoppervlakte, de staat van de woning en lokale- en regionale kengetallen. Uitgangspunt is, om een zo aantrekkelijk mogelijk rendement voor u te realiseren. Tevens wordt u gevraagd welke huurders u voor ogen heeft. Gaat u voorkeur uit naar een gezin of kiest u voor verhuur aan meerdere mensen op basis van het woningdelersprincipe. Vaak levert dit een hoger rendement voor u op. Wanneer u woning verhuren Amsterdam bij ons onderbrengt, verzorgen wij bezichtigingen en stellen wij het huurcontract voor u op. Zo kunt u verhuren zonder zorgen.

Waarom Momo Makelaardij voor woning verhuren Amsterdam?

  •  Momo Makelaardij is een gespecialiseerde verhuurmakelaar Amsterdam
  • Momo Makelaardij kan exclusief gebruik maken van de ingeschreven woningzoekenden van www.woningdelersclub.nl en www.expatrentalscout.com, waarvan we alle relevante documenten compleet hebben
  • Momo Makelaardij maakt op innovatieve wijze gebruik van Social media
  • Momo Makelaardij promoot uw woning in de grootste verhuurplatforms van Nederland, zoals Funda.nl, Huuraanbod.nl, Jaap.nl, Huurwoningen.nl en Pararius.nl

Woning verhuren Amsterdam? Neem dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met de verhuurmakelaar Amsterdam van Momo Makelaardij.