Uw woning verkopen

Wij doen er alles aan om uw woning te verkopen! 

 

De woningmarkt is als het zitten op hete kolen. Er is ontzettend veel vraag maar weinig aanbod. Wij kunnen snel schakelen en hebben een groot netwerk van potentiële kopers. Daarom worden door onze begeleiding uw kansen vergroot op het vinden van de toekomstige koper van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van de woning op meerdere media kanalen zoals onze eigen site, Facebook en natuurlijk Funda. Er komt veel kijken bij een verkoop maar alle haken en ogen zijn bij ons bekend en daar zullen we u voor behoeden.

 

Daarnaast toonde de woningmarkt het afgelopen jaar een flinke stijging. Zo ligt de prijs van een gemiddelde verkochte woning in de regio Zuid-Kennemerland in 2017 ruim 10% hoger dan het jaar daarvoor. Dit is één van de sterkste prijsstijgingen binnen Nederland! Mocht u van plan zijn om uw woning te verkopen dan is dit hét moment. Momo Makelaardij kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij informeren u graag over de marktwaarde van uw woning en over onze concurrerende tarieven.

 

 

Wat wij voor u kunnen beteken als verkoopmakelaar

 

 • De vraagprijs bepalen

  De juiste prijs bepalen is belangrijk. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt onze makelaar, Boyd, bij u thuis om de woning te inspecteren. Hij let dan op de ligging en de technische staat van uw woning. Ook wil hij financiële zaken als servicekosten, gemeentelijke belastingen of erfpacht van u weten. 

 • Het publiciteitsplan opstellen

  Goede marketing is ook bij woningverkoop belangrijk. Afhankelijk van uw wensen en budget stelt Marcellino een uitgekiend publiciteitsplan op, waarbij kan worden geadverteerd in diverse media. De inzet van sociale media is voor ons geen geheim. Uw woning wordt natuurlijk ook op funda.nl geplaatst. Funda is al jarenlang de best bezochte woningsite van Nederland.

 • De bezichtigingen

  Boyd coördineert en begeleidt de bezichtigingen. In overleg met u en de kandidaat-kopers plannen we samen de bezichtiging op een moment de voor alle partijen goed uitkomt.

 

 • De onderhandelingen

  Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op Boyd. Door zijn ervaring weet hij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Wanneer er meerdere bieders zijn, voorkomt hij dat u (kostbare) fouten maakt. Daarom stelt hij samen met u vooraf vast welke biedingstactiek u het best kunt volgen.

 • Het ondertekenen van de koopakte

  Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Boyd weet precies op welke dingen hij moet letten bij het opstellen van de koopovereenkomst. Zijn er vragen dan zal hij deze rustig met u doornemen en zorgen dat u met een goed gevoel de verkoop tegemoet gaat. 

 • Naar de notaris

  Op de dag van levering gaat u met met Boyd naar de notaris. U bent officieel geen eigenaar meer van de woning wanneer u de akte van levering bij de notaris hebt ondertekend en deze is ingeschreven bij het Kadaster.

 

Verkopen van uw vastgoed! 

 

Momo Makelaardij staat nauw in contact met vastgoedbeleggers en ontwikkelaars die eigenlijk altijd op zoek zijn naar objecten om hun vastgoedportefeuille mee uit te breiden. In samenwerking met deze partijen hebben we een acquisitie programma draaien en zijn we constant bezig om mooie objecten uit de markt te halen.

 

 Wij snappen als geen ander dat het aanbieden van vastgoed voor de markt uit een vertrouwelijke kwestie is en daarom bieden wij de informatie zeer discreet aan bij een partij die ons geschikt lijkt. Heeft u vastgoed dat u wilt verkopen en wilt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk om in contact te komen met een potentiële koper neem dan vrijblijvend contact op.

 

Assistentie bij bezichtigingen

Dubbel check van contracten

Moderne

communicatiemiddelen

Extra services

Valt onze dienstverlening bij u in de smaak en wilt u aan de gang met een gedreven makelaar?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een ori├źnterend gesprek.

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

In het kort

 • Momo Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Haarlem, Zandvoort en omgeving. Als gedreven en ervaren makelaars staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleint tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoed acquisitie kunnen we toegewijd en gefocust te werk gaan. Hier plukt u de vruchten van!