Zandvoort makelaars met kennis van de lokale verhuurmarkt

Momo Makelaardij Zandvoort gespecialiseerd in aan- en verhuur voor expats

Veel Zandvoort makelaars en in het bijzonder verhuurmakelaar Momo Makelaardij, worden overstelpt met vragen over de ontstane situatie op de korte- en lange termijn verhuurmarkt in Zandvoort sinds 1 april jl. Net als in veel andere badplaatsen is de korte termijn verhuur ook in Zandvoort door aanpassing van de lokale wet- en regelgeving aan banden gelegd. Hoofdreden voor het nemen van deze maatregel is, dat veel woningen niet meer beschikbaar zijn voor de lange termijn verhuur. Grote delen van straten worden verhuurd aan toeristen. Er zijn zelfs straten in Zandvoort waar nog geen 10% van de woningen wordt bewoond op basis van lange termijn verhuur. De gemeente vindt dit, met het oog op het grote tekort aan woningen, een ongezonde situatie en heeft om deze reden verregaande maatregelen genomen.

Beperkende maatregelen voor korte termijn verhuur

Een woningeigenaar mag de woning waarin hij als hoofdbewoner woont nog maximaal 120 dagen per jaar op korte termijn verhuur basis verhuren. Wanneer hij dit doet geldt een meldingsplicht. Op de nieuwe wet- en regelgeving wordt streng gecontroleerd. Overtredingen kunnen rekenen op een boete die op kan lopen tot € 20.000,- per overtreding. Eigenaren die meerdere panden bezitten moeten onmiddellijk stoppen met de korte termijn verhuur aan toeristen. Wanneer zij hun panden willen verhuren kan dat alleen op basis van verhuur op lange termijn. Dit verklaart de grote hoeveelheid vragen bij veel Zandvoort makelaars en in het bijzonder bij verhuurmakelaar Momo Makelaardij. Als dé gespecialiseerde verhuurmakelaar van Zandvoort kunnen wij particulieren en investeerders die op zoek zijn naar solide huurders voor de lange termijn snel helpen.

Eigen internationaal expats platform EXPAT RENTAL SCOUT

Van alle Zandvoort makelaars zijn wij de enige verhuurmakelaar, die beschikt over een eigen platform, dat zich richt op expats in het buitenland die op zoek zijn naar woonruimte in Nederland. Daarnaast beschikken wij dankzij onze jarenlange specialisatie over uitstekende contacten met de expat community en maken de HR afdelingen van internationale bedrijven als Tesla, Tommy Hilfiger, Heineken gebruik van onze diensten. Wij durven dan ook te stellen, dat wij u snel aan een solide huurder kunnen helpen die voldoet aan uw huurdersprofiel en bereid is om de geprognotiseerde huur te betalen. Graag komen wij bij u langs om u alle ins en outs te vertellen over onze werkwijze en voor u op zoek te gaan naar de huurder die voldoet aan uw huurdersprofiel.

Raadpleeg voor het maken van een vrijblijvende afspraak de rubriek contact